Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Μετάφρασηhttps://www.jigsawplanet.com/?rc=play&pid=0b6464dc0384

Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2023

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΤΕΛΙΚΑ!

"Eυχαριστήριο μήνυμα"

"Η προϊσταμένη, οι εκπαιδευτικοί και οι μικροί μαθητές του 6ου Νηπιαγωγείο ευχαριστούμε θερμά τον Πρόεδρο του Απολλώνειου Θεραπευτηρίου, Κέντρου Αποκατάστασης για τη μεγάλη και σπουδαία δωρεά του στο Νηπιαγωγείο μας, δύο ρομπότ, Beebot και mTiny. 

Η εισαγωγή της σύγχρονης τεχνολογίας στην εκπαιδευτική διαδικασία είναι ένας στόχος πρόκληση για την εκπαίδευση, προσελκύει στο μέγιστο δυνατό την προσοχή και το ενδιαφέρον όλων των μαθητών. Η χρήση τους στην εκπαίδευση συνδέεται με τη συνεργατική και ενεργητική μάθηση.

Τα οφέλη που προκύπτουν  είναι πολλαπλά και σχετίζονται με τον ενθουσιασμό των μαθητών, την ανάπτυξη δεξιοτήτων, την ανάπτυξη της αυτοπεποίθησης τους, καλύτερα μαθησιακά αποτελέσματα, το παιδαγωγικό κλίμα της τάξης, τις σχέσεις μεταξύ των μαθητών, τις σχέσεις μεταξύ εκπαιδευτικών και μαθητών, την εικόνα που αποκομίζει ο μαθητής για το σχολείο και για τον εαυτό του μέσα στο σχολείο. "

Ένα όνειρο για όλους εμάς, πραγματοποιήθηκε, χάρη στην ευαισθησία του κυρίου Παπαστεργίου (πρόεδρος), τον οποίο ευχαριστούμε θερμά.  Ευχαριστούμε  επίσης την κα Κατερίνα Μακρή ( διοικητική διευθύντρια της κλινικής), και την κα Ιωάννα Χατζησυμεών (ψυχολόγο), που παρευρέθηκαν στο νηπιαγωγείο μας παραδίδοντας τα δώρα και γεμίζοντας τα παιδιά με πολλή χαρά και ενθουσιασμό.








στο Απολλώνειο Θεραπευτήριο, Κέντρο Αποκατάστασης, λέγοντας τα κάλαντα, εκφράζοντας έτσι τη βαθιά μας ευγνωμοσύνη για την ευγενική προσφορά τους.



Προγραμματισμός και κωδικοποίηση την περίοδο των Χριστουγέννων...


στην Πλατεία της πόλης συμμετέχοντας στις εξαιρετικές δράσεις του Εμπορικού συλλόγου Τυρνάβου. 

τελευταία μέρα με παιχνίδια και πάρτι 







Ευχαριστούμε θερμά το Σύλλογο Γονέων του σχολείου μας για τα εδέσματα που πρόσφεραν στα παιδιά..
ευχόμαστε σε όλους σας 
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ 2023 ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΣΑΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΌΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙ!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου