Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Μετάφρασηhttps://www.jigsawplanet.com/?rc=play&pid=0b6464dc0384

Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2020

"ΤΑ ΤΡΙΑ ΚΑΡΥΔΙΑ"

όταν μια μητέρα ρώτησε τον Αϊνστάιν τι θα μπορούσε να κάνει για να προετοιμάσει το παιδί της καλύτερα για τη ζωή, εκείνος της απάντησε να του διαβάσει "πολλά, πάρα πολλά παραμύθια"
τα παιδιά μας και μεις ευχαριστούμε από καρδιάς το μπαμπά της Κατερίνας μας, Δημήτρη Κολότσιο, για την τιμή που μας έκανε να γράψει ένα παραμύθι ειδικά για μας. Ο Δημήτρης έχει δύο δουλειές όπως μας είπε. Η δεύτερη δουλειά του είναι να γράφει βιβλία. Είναι συγγραφέας και έχει γράψει πολλά βιβλία. Ένα από αυτά και το πρώτο του είναι το "Βρες με", που είναι εξαιρετικό.
Ήρθε στο σχολείο μας, μας μίλησε για τη δουλειά του συγγραφέα και μας διάβασε το παραμύθι που έγραψε για μας, "τα τρία καρύδια"
Και μεις για να τον ευχαριστήσουμε, γίναμε ηθοποιοί και παίξαμε το παραμύθι του. Όμως γίναμε και εικονογράφοι και ζωγραφίσαμε το παραμύθι του, για να του το χαρίσουμε να μας θυμάται.














μερικά στιγμιότυπα από το θεατράκι μας... 
εμείς για να ευχαριστήσουμε το συγγραφέα μας, του χαρίσαμε ένα δώρο, κάτι που μπορούμε να φτιάξουμε με τα χεράκια μας...εικονογραφήσαμε το παραμύθι και του το χαρίσαμε...







Book titled 'ΤΑ ΤΡΙΑ ΚΑΡΥΔΙΑ'


Κύριε Δημήτρη ευχαριστούμε πάρα πάρα πολύ και να μας ξανάρθετε....


 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου