Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Μετάφρασηhttps://www.jigsawplanet.com/?rc=play&pid=0b6464dc0384

Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΗΜΕΡΑ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Το Υπουργείο Παιδείας από φέτος καθιερώνει την Πανελλήνια ημέρα σχολικού αθλητισμού, με θεματικό άξονα  "ρατσισμός και διαφορετικότητα, όλοι διαφορετικοί όλοι ίσοι".  Το σχολείο είναι αυτό που θα πρέπει να αναπτύξει σωστή κριτική , δημιουργικότητα, ισότητα, αποδοχή του διαφορετικού, συλλογική εργασία, ομαδικότητα. Για τους λόγους αυτούς τα νήπια του 6ου και 2ου Νηπιαγωγείου Τυρνάβου, αποφάσισαν να δώσουν τα δικά τους μηνύματα αλληλεγγύης και φιλίας. Στην προσπάθειά τους αυτή βοήθησαν οι γυμναστές Έλση Μουστάκα και Χάρης Σαμαντζής καθώς και οι γονείς. Στο κλειστό γυμναστήριο Τυρναβου μαζευτήκαμε, παίξαμε και στείλαμε μηνύματα φιλίας. 




Λίγο ζέσταμα πρώτα...




και το παιχνίδι αρχίζει...













στο τέλος το αερόστατο της φιλίας. Μας κάνει όλους φίλους, γονείς, παιδιά, δασκάλες, γυμναστές... και στέλνει τα μηνύματά μας μακριά.  









και καραμέλες για να γλυκαθούμε μετά από τόσο παιχνίδι...

Ευχαριστούμε για αυτή μας τη δράση τους γυμναστές Ελση και Χάρη για τα παιχνίδια που μας έμαθαν, τους γονείς των δύο νηπιαγωγείων για τη βοήθεια που μας πρόσφεραν και το Δήμο Τυρνάβου για τη διάθεση του Κλειστού Γυμναστηρίου... 








































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου