Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Μετάφρασηhttps://www.jigsawplanet.com/?rc=play&pid=0b6464dc0384

Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

ΈΧΟΥΜΕ ΓΎΡΙΣΜΑ!!!

Το θέμα μας; Πώς γυρίζουμε ένα ντοκιμαντέρ. Τι χρειαζόμαστε για να γίνει το γύρισμα; Για το θέμα αυτό μας βοήθησαν πολύ η Φανούλα  Βαλαή και ο σκηνοθέτης Αλέξανδρος Χαρτώνας. Ο Αλέξανδρος μας έφερε τα σύνεργα και μας βοήθησε να τα γνωρίσουμε και να τα χειριστούμε. Η Φανή μας προετοίμασε για όλα όσα θα κάνουμε.  Βρήκαμε το θέμα-τα καζαναριά του Τυρνάβου- και είμαστε έτοιμοι...
1η μέρα και αφού γίνεται η διερεύνηση του θέματος παίζουμε παιχνίδια ρόλων. Ο δημοσιογράφος παίρνει συνέντευξη και ο φωτογράφος τραβάει φωτογραφίες. 
τη 2η μέρα έρχεται η Φανή και ο  Αλέξανδρος με ολόκληρο τον εξοπλισμό  του σκηνοθέτη.
 Μας δείχνει το μπουμ...οι απορίες μας πολλές, όπως "γιατί έχει γούνα... μήπως κρυώνει;"

η κάμερα είναι έτοιμη και... εμείς έτοιμοι να την εξερευνήσουμε!!!


παίρνουμε φωτογραφίες από διαφορετικές αποστάσεις ...στη συνέχεια τις βλέπουμε στον υπολογιστή και βρίσκουμε τις διαφορές, αλλά και από ποια απόσταση τραβήχτηκε η φωτογραφία.

\χωριζόμαστε σε ομάδες και συνεχίζουμε το περιβάλλον της κάθε φωτογραφίας...


επίσκεψη στο καζάνι του κ. Τσικριτσή και το γύρισμα ξεκινά...κλακέτα και...πάμε!

ρυθμίζουμε τον ήχο...

γινόμαστε δημοσιογράφοι και παίρνουμε συνέντευξη...

δοκιμάζουμε κιόλας...αλλά δεν μας άρεσε και πολύ, καίει...στο τέλος έχουμε και τα τυχερά μας...η κα Λίτσα Τσιτσικριτσή μας έδωσε και γλυκό...ευχαριστούμε πολύ και για τα γλυκά και για τη φιλοξενία!!!

τα παιδιά και οι Νηπιαγωγοί του σχολείου μας ευχαριστούμε πολύ τη Φανούλα και τον Αλέξανδρο για όσα μας έμαθαν  και μας άφησαν να πειραματιστούμε!!!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου